Montre de luxe Hublot Big Bang Depeche Mode Limited Edition Ref.311.CI.1170.VR.DPM13

Montre de luxe de chine Hublot Big Bang Depeche Mode Limited Edition Ref.311.CI.1170.VR.DPM13

18 Maart 2013 – In een speciale gebeurtenis vandaag gehouden in Berlijn, Montre de luxe pas cher Hublot en Depeche Mode aangekondigd een speciale liefdadigheid partnerschap ten behoeve van de liefdadigheid: water, een non-profit brengen veilig drinkwater aan de ontwikkelende wereld. Depeche Mode en Hublot hebben een geschiedenis van de mobilisatie voor het steunen van goede doelen. In 2010, Montre de luxe homme Hublot en Depeche Mode opgeworpen fondsen voor de Teenage Cancer Trust met een voordeel show in Londen’s Royal Albert Hall en een unieke veiling: een veiling van 12 exclusieve boxed sets, elk met een Hublot horloge, een ‘pièce unieke’ met de dekking van een van Depeche Mode 12 studioalbums op de wijzerplaat, samen met de vinyl en de digitale versie van elk album, een gouden CD ingelijst en gesigneerd stilstaande beelden.

Montre de luxe Hublot Big Bang Depeche Mode Limited Edition Ref.311.CI.1170.VR.DPM13

Montre de luxe Hublot Big Bang Depeche Mode Limited Edition Ref.311.CI.1170.VR.DPM13

 

2 thoughts on “Montre de luxe Hublot Big Bang Depeche Mode Limited Edition Ref.311.CI.1170.VR.DPM13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *